Pages

Thursday 12 January 2012

Rahsia Penceramah No.1 Malaysia (7)

DATO' DR. HJ. MOHD. FAZILAH KAMSAH
&
USTZH. SITI NOR BAHYAH MAHAMOODPRODUK JUALAN


EXCEL SUPREME 
vs
CERDIQ MINDA

                Tahukah anda kedua-dua ubat ini dari mana asal usulnya.. Nampak berbeza tapi sebenarnya ianya adalah sama.. Cuma packaging dan tokoh motivator yang berbeza.. Kedua-dua ubat ini dibuat oleh Dr. Nash.. Dr. ni jugaklah yang buat AURALIFE yang menipu tuh..  

                                      dari kiri ; Dato' Fuckzilah , Dr. Nash , Dr. Jantan , Betina
                     ni sebenarnya diorang tengah promosikan jam tangan hawa..(yang boleh tambah tenaga kot)
          (tak cukup ke kaut untung dengan jual ubat minda, kopi kuat , minyak wangi yang buat binatang sembuh)
                                                                            
                  Dato' dan Ustazah ni beli ubat ni secara pukal (pakai timbang kilo je beb) dari Dr. Nash tu dengan harga RM5 sebotol... Lepas tu, dorang pun "makan besar la".satu botol RM35.. Yang ustazah tu pulak lagi kuat "makup" sebab die kene share dengan laki "darling dia tu".. 


CerdiQ Minda (Ustazah Nor Bahiyah)
                                                                                 

Excel Supreme (Dato' Fazillah)

Dua-dua pakai Pati Teratai...Sama kan?????
(Dato' cakap teratai tu diambil pada khamis malam jumaat waktu bulan mengambang penuh)karut gile dato'
                                                 Tapi disebabkan taksub, orang pun percaya jer..

                                                      Pembuatan CerdiQ Minda (Ustazah Nor Bahiyah)


                      Excel Supreme (dato') pun diperbuat oleh Dr. Nasruddin Bin Idris (yang buat auralife) sama dengan CerdiQ Minda (Ustazah bahiyah) ni..

                                  Tengok la video ni.. Dia ada sebut yang buat ubat ni Dr. Nash


                 
yeke baca Ustaz Wan Akashah doa??

                        Nampak sangat menipunya (kata-kata Usop Wilcha dalam Hantu Kak Limah)

             Ubat ni diperbuat oleh Dr. Nashruddin.. Dia buat ubat beribu-ribu biji atau kata lainnya dia membelinya secara pukal.. Ustazah dan Ustaz ni ke yang masukkan setiap pil-pil ubat tu dalam botol dan tampal label pada botol dan masuk dalam kotak dan seterusnya mengaut duit masyarakat??(banyak betul masa dia nak wat seme ni)

               Jawapannya adalah tidak!!!! Mestilah syarikat lain atau syarikat Dr. Nash sendiri yang memasukkan dan melabelkan botol ubat tersebut dengan jenama "CerdiQ Minda".. Betul tak??


               Habis, cuba dan TOLONG kita fikir dengan akal fikiran yang waras.. Bila masa Ustaz Akashah baca doa penerang hati, dan doa yang lain seperti yang dinyatakan di atas??ada sapa2 boleh tolong jawab...

               Dan setiap kali dia beli dia akan beli beribu-ribu biji, macam mana dia nak baca doa pada ubat pil 2?? Tabur atas lantai kat rumah dia, pastu dia duduk atas kerusi dan baca doa-doa tersebut..Macam tu ke?? Atau masa kat kilang proses ubat tu Ustaz Akashah datang melawat pastu jerit kuat-kuat dalam kilang tu doa penerang hati.Macam tu ke??. Kalau Dr. Haron Din baca doa kat air sebab mengikut kajian molekul air boleh berubah-ubah.. Tapi molekul pepejal ada tindak balas ke..
               Tak kisah la nak jual ubat minda ke.....ubat besar kemaluan ke...... kecut kemaluan ke, aku peduli apa... Tapi tolong la jangan menipu orang ramai yang sentiasa menghormati anda sebagai satu ikon,idola,contoh masyarakat Malaysia ni.. 
               Satu hari nanti kebenaran akan terlihat.. Ustaz Akasyah dan isteri tolonglah hentikan penipuan yang melampau.. tolong buang ayat "ubat ini dibacakan doa-doa oleh Ustaz Akashah". Nak cari duit lebih silakan.. Tapi plezzz jangan menipu orang dan melibatkan agama..

                 Ubat tu beli pakai timbang kilo jer...so janganlah cekik darah sangat k.. 
Salam hormat Dato Dr. Hj. Mohd fazilah Kamsah & Ustazah Norbahiyah & Ustaz Akashah...

2 comments:

  1. untaz akasyah tu cakap pon tergagap-gagap..bila cakap, bini dia asik pancung ja. tak pernah tengok Manisnya Kurma sampai habis sebab meluat. tq

    ReplyDelete
  2. Open International of Complimentary Medicine University, KULKATA, India <---- cuba check... cam Dr Mickey Mouse jerk... hahahhahahahaaa

    ReplyDelete