Pages

Sunday, 13 May 2012

Blog Uncleseeker Kene Hack???!!!!

Blog Uncleseeker Kene Hack???!!!!



          Pagi tadi, ada member aku anta mesej kat aku. Dia cakap blog uncleseekers kene hack. Aku pun bukak la untuk dapat kepastian. aku bukak la, pastu keluar la macam picture kat atas tuh.           

           Blog Uncleseekers dah kene hack la.. Kes naye bro. Mungkin sebab ramai yang tak puas ati sebab takut jadi mangsa seterusnya. Kan uncleseekers banyak serang orang tak kira sape..

          Apa pun aku harap uncleseekers ok dan blog dia ni dapat diteruskan dan dapat diselesaikan segala problem ni.  

          


No comments:

Post a Comment

Post a Comment